CyberTrons The Cyber First
Welcome To CyberTrons ( C1 )

[-]Bagi Para Pengunjung Dimohon Untuk Register Terlebih Dahulu

[-]Bagi Para Member Yang Sudah Daftar Diharapkan Untuk Login Terlebih Dahulu

[-]Baca Rules Terlebih Dahulu Ya Jika Tidak Ingin Terkena Banned.Klik Disini Untuk Baca Rulesnya

[-]Dengarkan Juga Ya Cytro Radio,Radio Asli Dari Kami.
Cytro (CyberTrons) Radio-The Radio Cyber Indo

Twitter=@Cybertrons_C1

Selamat Menikmati Forum CyberTrons

Frooza™️


CyberTrons ( C1 ) The Cyber First Win
 
IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
Latest topics
» Free Cash PB,Audition & Games Facebook Bot
Mon May 19, 2014 6:40 pm by azis1976

» Ingin Jadi Moderator atau admin
Tue Jan 03, 2012 12:49 pm by RME

» 7 Macam Tipe Blog Versi: Frooza™
Mon Dec 19, 2011 1:54 pm by C1*|Stars

» 5 Kriteria Blog Yang Diterima Google Adsense Versi: Frooza™
Sat Dec 17, 2011 7:49 am by AttackOne

» Mau Daftar VIP
Fri Dec 16, 2011 7:27 pm by AttackOne

» [Info] Polgad Community New Update Forum
Fri Dec 16, 2011 4:21 pm by Frooza™

» [Ads]Membuka Sponsor And Iklan In CyberTrons
Sun Dec 04, 2011 3:24 pm by Frooza™

» [INFO]Polgad In CyberTrons
Fri Dec 02, 2011 9:50 pm by RME

» Jasa Pembuatan RADIO,FORUM,BLOG Langsung JADI
Wed Nov 30, 2011 1:49 pm by Frooza™

November 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar
Top posters
Frooza™
 
RME
 
C1*|Stars
 
AttackOne
 
STRAIGHT
 
C1*|BabyFamily
 
azis1976
 
Cybertrons Banner
Sahabat C1
Your Info
free counters IP

Share | 
 

 Lirik Lagu Rotra-Jula Juli Lolipop (Reserved JHF-Lolipop)

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Frooza™
Administrator Comander
Administrator Comander
avatar

Jumlah posting : 38
Reputation : 159993
Join date : 16.10.11
Age : 27
Lokasi : Cyber Trons Area

PostSubyek: Lirik Lagu Rotra-Jula Juli Lolipop (Reserved JHF-Lolipop)   Sun Nov 27, 2011 4:16 pm

reff:
ngemut permen, permen lolipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati 2x


jaman saiki kabeh do blereng matane
podo nuruti pasar apa pesenan
ngeple wis dadi caraku golek pangan e
seni ra penting sing panting entuk duit e

inspirasine wis ilang dipendhem mati
rasa solidaritas e wis podo lali
karya seni kontemporer jaman saiki
mung koyo emutan ning ilat krasa legi

sing dibojo nilai rupiah lan dolar e
golek cara ben payu laris dagangan e
karya senine lali nggambarke rakyat e
rakyat sing urip sengsara apes nasib e

reff:
ngemut permen, permen lolipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati 2x

ana kancaku sing kepengen dadi artis
pancen dasar bocah e senengane narsis
banjur tingkah polah e mung sing manis-manis
malah koyo permen rasane kringis-kringis

nek tak pikir-pikir kok koyo tukang kayu
mung waton ngemali apa-apa sing payu
seni saiki nurut i pasar mlaku
dadi bakulan asal tau sama tau

saya suwe dodolan e kok saya payu
tambah sugih wong e urip e tambah maju
omah e dadi gedhong dicet werna biru
gedhe magrong-magrong kamar e ana pitu

reff:
ngemut permen, permen lolipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati 2x


jaman mbiyen iseh ngonthel numpak pit onta
saiki wis numpak mobil gedhe tur dawa
tuku apa-apa ra perlu ndelok rega
padahal ndisek sering njaluk aku sega

jaman semana iseh ramah karo aku
kok saiki sikap e malih dadi kaku
ganti hape nganggo hape tipe terbaru
seneng mung gogok ro mlaku-mlaku

omah e ra mek diparani bos kagol
takon apa ana karya sing siap didol
karya seni koyo dagangan jenang dodol
seni kok saya mawut wis modhol-modhol

reff:
ngemut permen, permen lolipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati 4x
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.yogaharvananda.co.cc
 
Lirik Lagu Rotra-Jula Juli Lolipop (Reserved JHF-Lolipop)
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
CyberTrons The Cyber First :: Entertainment Zone :: Music & Movie-
Navigasi: